Koncept

Microhus

Microhus kallar vi vårt koncept för små byggnader och flexibiliteten är enorm. Alltifrån inflyttningsklara studenthus till en friggebod på tomten. Microhus kan också staplas på varandra eller anslutas som en tillbyggnad till en villa. Vår byggmetod SIP’s betyder att även den minsta friggebod är helt isolerad.

Snart kommer byggnader på upp till 25kvm undantas från bygglov vilket öppnar upp en värld av möjligheter för små hus. Har du plats över på tomten? Bygg ett Microhus, antingen till dig själv eller varför inte hyra ut det.

Prefabrikens Microhus är prisvärda, flexibla och snygga!

Macrohus

Om det är ett bostadshus ni är ute efter är vårt Macrohus-koncept ett givet val. Samma moduler som används för Microhus är utmärkta för större villor eller varför inte en husbåt? Många företag som bygger modulhus låter dig välja mellan ett begränsat antal typvillor. Hos Prefabriken har du full valfrihet, antingen väljer du ett färdigritat hus eller designar du ditt drömhus i samråd med vår arkitekt. Vad du än väljer kan vi lova enastående kvalité och ett konkurrenskraftigt pris.

Ladda ner vårt koncept!

Leave a Reply